OUTLET B:Hard Tammi 1-sauvainen 223 mm Style Saphir (39,24m2)

Ale!

87,83 65,02 m2

  • Dimensiot: 11x223x2000 mm
  • Kulutuspinta: 0,6 mm
  • Tuote: 1-sauvainen kovapuulattia, tammi
  • Rakenne: hdf-runko
  • Sävy: Saphir
  • Käsittely: öljyvahattu
  • voidaan asentaa uivana, tuote myydään välimyyntivarauksin
Paketeissa (m2) 27.7
Kokonaishinta 1.801,12
Ale!

B:Hard 1-sauvainen kovapuulattia

on 223 mm leveä, 11 mm paksu (tuotteessa 0,6 mm kulutuspinta) ja 2200 mm pitkä. Lajitelma on vähäoksainen. Lattia on öljyvahattu ja siinä on mikroviisteet neljällä sivulla. Tuotteessa lukkopontti, voidaan asentaa uivana.

B:Hardin pintaviilu on kovetettu uudenlaisella wood powder -tekniikalla, jolloin lattiamateriaalille saadaan erinomainen kulutuskestävyys säilyttäen kuitenkin puun luonnolliset ominaisuudet. B:Hard soveltuu erinomaisesti mm. julkisiin tiloihin, lapsiperhe- ja lemmikkitalouksiin.

Minimitilaus 40 m2, pienemmissä määrissä pientilauslisä. Valmistaja: Stöckel Parket.

Lankkuparkettia tarvitaan noin 5% enemmän kuin asennusalueen pinta-ala on.

Outlet erän syy: asiakaspalautus, virheetön tuote. Muutama avattu paketti pakattu uudestaan. Tuote myydään välimyyntivarauksin.

MYYNTIEHDOT:

Puulattiaoutletissa myytävät outlet tuotteet ovat tehtaan poistoeriä. Jokaisen tuote-erän kohdalla on kerrottu syy, miksi kyseinen tuote on outlet myynnissä ja onko tuotteen asentamisessa jotain erityistä huomioitavaa.

Outlet tuotteiden sävyt saattavat poiketa tavarantoimittajan normaalista valikoimasta.

Outlet tuotteet myydään täysin myyntierin. Eriä ei ole mahdollista ostaa osissa. Outleterään ei ole mahdollista tilata lisää normaalituotannosta siten, että outlet-erän sävyä täsmäytettäisiin tuotantoerään.

Outlet erillä ei ole palautusoikeutta. Takuuehtona rakenne- ja valmistusvirhetakuu, joiden toteamiseen tarvitaan tuotteen valmistajan hyväksyntä. Lajitelma ja värisävy reklamaatiota ei huomioida.

Outlet eriin otetaan vastaan vain sitovia tilauksia (ei varauksia). Sitovasta ostopäätöksestä lähetämme laskun 7 päivän maksuajalla ja tavara on toimitettavissa/noudettavissa kun maksu näkyy tilillämme (ennakkomaksu).

Outlet erät noudettavissa varastoltamme Vantaan Petikosta. Kuljetus varastoltamme asiakkaan osoittamaan kohteeseen maksua vastaan.

Paino138 kg
Mitat30 × 50 × 60 cm
Malli

1-sauvainen

Materiaalit

tammi

Valmistaja

Stöckel Parkett

Lattiatyyppi

kovapuulattia

Leveys

191-230 mm

Pintakäsittely

öljyvahattu

Lajitelma

puhdas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.